elin norström

Sanna "Brasse" Lange, Alla tankar går till dig!!Helt sanslöst hur "Gud" kan vara så grym, om han nu finns, att han kan med att ta ett liv som inte fått levas ut till det fullo som hon velat.
24 år är ingenting om man räknar på ett långt händelserikt och glädjefullt liv..
Det sista året var inget som någon hade planerat utan allting hände så fort, du hade inte levt med cancern i 1 år förens den tog slut på alla dina krafter och bröt ner dig innefrån och du kunde inget annat än att försöka kämpa emot cancern..
Du gav aldrig upp kampen, du lät den aldrig vinna, du ville leva det liv som du levde innan, och såg till att de sista dagarna blev som du ville.

Du ska veta att vi alla tänker på dig, dina vänner, din familj, din flickvän och alla som fick nöjet att få träffa dig några gånger och fick dela din positiva energi och ditt underbara skratt och sen för att inte glömma din enorma charm!

Jag hoppas att du har det bättre där du är nu, där du inte längre har ont och där du kan leva så som du vill, utan medeciner och slangar och alla dina besök till och ifrån sjukhuset..


Saknaden är stor och jag tror att jag talar för alla när jag skriver att du gjorde ett stort intryck på allas liv även om det bara var några få gånger man träffade dig!

Vila I Frid Sanna "Brasse" Lange!!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer